Du har valgt:

Politisk konsulent til Djøf (barselsvikariat)

Om Djøf

108.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste. I Djøf ønsker vi at afspejle samfundets mangfoldighed. Derfor må du hjertens gerne søge stillingen uanset din alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Læs mere på vores hjemmeside

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt, når du har gennemført alle tre trin.

 

JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger, du afgiver, er dog udelukkende tilgængelige for Djøf, og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger, du afgiver.
Din ansøgning behandles fortroligt, og Djøf forpligter sig til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Djøf opbevarer din ansøgning i 6 måneder. Herefter slettes dine data. Djøf tager ikke referencer uden dit samtykke. Her kan du læse Djøfs privatlivspolitik for jobansøgere.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext